Monday, January 19

Doctorate Support Group

 

phd


minggu lepas saya telah menjumpai sesuatu yang hebat di FB
(hebakk la sangat kan hihi)

FB tu selain diguna untuk menghantar dan menerima kad jemputan kahwin
saya dah ada satu lagi kegunaan baru iaitu tempat bertukar-tukar fikiran
eceeehhhssss
bunyi macam sangat nerd

ok serious ni
saya baru join Doctorate Support Group
khas untuk pelajar Master mahupun Phd
atau mereka-mereka yang ingin melanjutkan pelajaran peringkat Msc/Phd
tapi kebanyakkannya member dalam group ni adalah phd student

bagus juga kewujudan group ni
(saya rasa laa…untuk setakat ni)
macma info juga boleh dapat
nak dapatkan journal pun boleh
info pasal seminar ke
ok la. berguna juga la account fb saya tu kikikiki

kepada kawan-kawan yg belum join lagi
jom la kita memeriahkan suasana kat group ni
:)

5 comments:

dorsett pink said...

Saya pun join gak group ji tapi saya jarang bukak FB.. huhhu

dorsett pink said...

Saya pun join gak group ji tapi saya jarang bukak FB.. huhhu

dorsett pink said...

*** typo "ji" - "ni"

dorsett pink said...

*** typo "ji" - "ni"

dorsett pink said...

*** typo "ji" - "ni"