Wednesday, February 4

Bukit Fraser

IMG_0794 IMG_0795 IMG_0799 IMG_0800 IMG_0802 IMG_0803 IMG_0804  IMG_0809  IMG_0827IMG_0823 

dua tahun berturut-turut
bulan Febuari mesti kami sekeluarga mesti pergi holiday
dua tahun lepas ke Tokyo
tahun lepas ke Melbourne
tahun ni?
berholiday sambil jaga Fatimah di rumah
*boringgg*

memandangkan jadual cuti Encik MM dah lari 90 darjah
(disebabkan cuti berpantang hari lama sangat)
makanya bulan Febuari tahun ni kita duk rumah je la ye
hukhukhuk
raya tahun ni pun mungkin taka dapat beraya bersama
*menangis bawah meja sekarang*

disebabkan kita duk rumah jaga Fatimah je
marilah kita throwback sikit jalan-jalan kita bulan November tahun lepas
ke Bukit Fraser je pun
tu pun balik hari je
sampai atas selepas melalui jalan yang berpusing2 sampai rasa nak muntah
makan nasi goreng ayam yang tak sedap
pastu balik
(-_-“)

encik MM cakap jalan yang berpusing-pusing tadi tu best kalau naik dengan basikal
hmmm…nak tgk track basikal rupanya (-_-)

ni first time saya sampai ke Bukit Fraser
dan first time berjalan jauh dengan dua orang anak
terutama sekali mek Fatimah kita yang masih bayi iteww :)
tapi Alhamdulillah Fatimah ok je sepanjang perjalanan
abg Umar pun ok..tak banyak ragam
cuma mummy nya je rasa nak muntah pening-pening segala :p

ok tu je
oh…satu lagi
Bukit Fraser dah tak sejuk mana dah
mari kita salahkan kepada Global Warming
bye
:P

1 comment:

dorsett pink said...

Sama lah nagn saya, setiap februari pasti keluar negara.. tahun ni je tak kemana2 negara, cuma bercuti dalaam negara jer