Thursday, November 7

payung emas

DSC_6526 DSC_6544 DSC_6548  DSC_6560 DSC_6565 DSC_6577

kakak darin
dah banyak akal sekarang
macam-macam
dalam sehari kalau tak tengok High-5 memang tak sah
jadinya..record siap-siap
dan remote control kena sorok..kalau tak seharian jugak la tengok High-5 :)

Wednesday, November 6

because we have big dream with low budget

DSC_6437 DSC_6488 DSC_6584 DSC_6587 DSC_6597 DSC_6649 DSC_6689

gambar minggu lepas
tiba-tiba diupah untuk ambil gambar pre-convo graduan MBA UiTM


memang tiba-tiba sangat
sikit lagi tak nak terima
sebab bukan mahir sangat
plus En.MM tak ada..jadi macam tak yakin sangat
tapi atas galakan adik kakak dan mummy dan umar
ok lah..mari kita buat sehabis baik :)

jadi ini lah hasilnya
harap mereka mereka dalam gambar berpuas hati dengan hasilnya


sekiranya
ada yang yakin dengan saya
dan nak saya ambilkan gambar pre-convo
bolehlah emailkan saya di gemluve@gmail.com
harga upahan biasa biasa je. jangan risau.
bukan taraf udey atau acaaijawa hihi



bai
selamat malam
mimpi manis
:)

Friday, November 1

friday

DSC_6158 

yang hijau dah nak masuk 3 tahun
yang kecil molek bermata tujuh tu dah 2 tahun lebih

mengimpikan
tahun tahun yang lama yang bahagia penuh rahmat
Umar dan adik-adik umar yang soleh dan solehah

sebenarnya
dah masuk bulan 11 ni
maksudnya tinggal lagi 45 hari En.MM balik woohooo
tak sabarnya :)

Selamat Hari Jumaat!!