Wednesday, March 15

kosong

petang semalam hajatnya nak jumpa supervisor untuk sign borang je
sekali supervisor memanjangkan lagi perjumpaan dengan bertanyakan pasal progress
dalam hati. alamak... T_T
(tapi sebenarnya ok juga. sebab nak jumpa supervisor ni bukan senang. asyik busy je)

makanya berceritalah pasal apa yang tengah saya buat sekarang
dan supervisor cakap dia sangat risau dengan progress saya. co-supervisor pun cakap benda yang sama.
sebab sekarang dah masuk semester ke 5. awak tinggal lagi 1 sem je lagi cik nilam.
sedar ke tak sedar ni??

hakikatnya...saya 100 kali risau Dr. T_T
percayalah.
tapi risau sahaja tak guna.
kerja tetap juga kena siapkan.
#menangisbawahmeja

dah la tak boleh masuk office. sebab tiba-tiba ada system baru.
nak masuk kena touch dengan matrix card laa pulop.
ke lab kat fakulti sains. ada tikus pulop.
macam-macam.
so semalam. memang mengundang keserabutan dan kerisauan di hati.
rasa macam..............kosong. T_T

betullah kata orang. buat phd ni indeed a very lonely journey
hmm. semoga dimudahkan segalanya. diterangkan hati.
doakan eh.

No comments: