Wednesday, February 1

Hud the Hud


entah bila nak cerita pasal kelahiran baby Hud yang dah 3 bulan ni?

Assalamualaikum

sedikit busy dengan macam-macam hal study
chapter 1 kena hantar bulan ni (Feb)
tengah touch-up sikit sikit bagi cantik
(harap cantik jugalah di mata supervisor)
hal-hal paper yang nak kena submit juga bulan 3 nanti
satu apa pun tak tulis lagi (terukkan)
dengan legend of the blue sea lagi grey's anatomy lagi
adoiii....busy betul hehehe
(legend of the blue sea tu sampingan je..grey's anatomy tu wajib)

ok..
nanti saya dah submit chapter 1 kat supervisor saya akan cerita perihal Hud the Hud k

nah satu lagi gambar Hud the Hud untuk tatapan pembaca-pambaca sekalian
(kalau ada pembaca...kalau tak kiranya untuk kenangan tahun tahun akan datang)



4 comments:

dorsett pink said...

ramai je yang baca blog nilam.. salah seorangnya saya lah. hehehe..

BTW, hud is soo cute. Tahniah nilam for ur no.3

Anonymous said...

Tahniah nilam..lama x dgr cite nilam..z;um..

sapphire said...

z;um? sape ek? lupanya hee T_T

Anonymous said...

Kita x knl pun..he2.tp sy pnh komen kt blog awk dl.he2