Tuesday, February 7

bab 1

chapter 1 yang dah lama siap tapi dah lama sangat terperam dalam komputer
lepas proposal defence hari tu ni la baru nak edit balik mana yang patut di edit
print dan check sendiri baru lah nampak banyak gils bahagian yang kena buang dan baiki
pening betul dan sangat blur
dah lupa canne nak tulis problem statement
point semua dah ada..tapi gaya penulisan tu buat termenung depan komputer berminit-minit
dah la grammar banyak yang salah
takde sape plak tu yang bleh proof read kan
canne ni?

sambil-sambil tu
the legend of the blue sea satu episod sehari
ish ish..
laro semua ni larooo

1 comment:

llizam said...

legend of the blue sea best! TAPI, goblin lagiiiiiii BESTT!!!

Good luck Nilam! :)