Tuesday, September 27

breakfast & test

breakfast pagi tadi
misi nak habiskan roti dan telur yang dah agak lama dibeli
tarikh luput roti pun dah nak dekat
jadi marilah merajinkan diri makan roti huhu

malam tadi pun makan roti je
tapi kali ni bukan sebab nak habiskan roti
sebab mafalasfas huhu
bila ada hari kita malas semalasnya
malas nak masak
malas nak kemas balik dapur bila dah siap masak
ish ish ish tak baik sungguh
nasib baiklah tak ada baju-baju yang perlu dilipat time malas tahap tinggi ni huhu

 hari ni umar ada assessment kat school
sepanjang minggu ni sebenarnya
ada paper bahasa melayu, english, math & agam islam
tapi satu apa pun tak study huhuu
haihhhhhh should i be worried???
bila teacher hantar gambar...umar macam duk berangan je haihhh
risaunya laaa

takpe laaa
harap umar boleh buat apa yang termampu
semoga dietrangkan hati sepanjang exam minggu ni 

canne kalau umar dah nak kena ambil exam UPSR?
sepanjang exam saya amik cuti huhu

1 comment:

Ginger Sanches said...

your breakfast is full of healthy ingredients! http://livecustomwriting.com/blog/too-busy-to-cook-breakfast-useful-tips-just-for-you has some useful tips for breakfast cooking if you have lack of time!