Thursday, September 15

2nd

birthday Fatimah selalu je jatuh pada waktu yang saya busy
busy dengan PD..dengan data collection...macam-macam
kesian fatimah
beli birthdya cake pun sangat-sangat last minute
sorry Fatimah
tahun tahun depan kita plan betul-betul ok

macam abg umar juga
takde apa yang mummy nak 
tiap hari tiap masa mummy doakan segala kebaikan untuk fatimah dan abg umar
semoga sentiasa dibawah rahmat Allah swt
semoga menjadi anak yang solehah..anak yang good girl..yang menyenangkan semua orang
semoga sentiasa dilindungi Allah swt walau apa pun yang fatimah lakukan dan kat mana fatimah pergi
semoga berjaya didunia dan di akhirat
semoga segala yang baik-baik sahaja untuk fatimah amani!

tahun depan
(harap mummy tak busy dan aboh is around)
kita buat birthday party sekali dengan abg umar ok!

No comments: