Tuesday, August 30

umar's first sports day

subjek yang paling saya tak suka sekali masa sekolah ialah pendidikan jasmani atau kelas PJ
dari sekolah rendah sampai sekolah menengah...kalau ada PJ mesti macam...duhhh...boringgg
entah...memang bukan sejenis yang suka bersukan

saya ingat lagi masa sekolah rendah..satu hari tu cikgu PJ arwah cikgu Hisham suruh lompat satu ebnda ni..yg rasanya digunakan untuk orang-orang gimnastik kot..
saya try berjuta-juta kali tak lepas...semua orang dah gelakkan saya hahaha
(yg paling clear sekali masa tu muka hazrin...bukan main lagi gelakkan saya ek..hampeh mung xeringg)
pastu masuk sekolah menengah pun sama...lebih-lebih lagi kalau dtaang musim sukan tara
adoiii...tak gemarnya...semua orang kena try semua jenis sukan untuk buat pemilihan
saya memang awal-awal lagi out la kan...hahaha

cumanya masa tadika bila tiba sukaneka, mummy saya cakap saya ok juga
takde la dapat nombor dua dari belakang macam umar last week hahahaha
umar.....beratur dah paling depan..sekali dia yang paling belakang
adoiiii laaaa...

teacher dah siap-siap letak dia paling depan...sebab tahu kelajuan umar canne kan hahaha...
umar dalam rumah kuning..

acara sports day umar tahun ni biasa-biasa je. takde acara lari dalam guni ke..cari gula-gula dalam tepung ke...isi air dalam botol ke..cuma satu acara itu laluan berhalangan..menurut teacher tahun ni terpaksa buat kat sini je sebab tak dapat padang dan masalh cuaca yang tidak menentukan sekarang ni...
takpe la..yang penting anak-anak happy...mak mak pun super happy jadi chear leader yang tak bertauliah hahahah...kita bagi sorakkan pun umar still nombor dua dari belakang...molek sangat la tu...sama dengan kawan dia yang dalam gambar tu hahahha

since ada satu acara je..semua orang dapat gold medal masing-masing...termasuk la umar hehehe dah boleh dapat pencen dah ni :p

satu je yang paling saya lega sangat-sangat. umar tak nangis-nanngis nak bertempek dengan saya...cuma umar cari-cari juga mana saya..dah balik ek mummy aku ni hahaha...ada juga kawan-kawan umar yang nangis-nangis sebab mak ayah ada datang tengok kan...alhamdulillah umar good boy sangat! mungkin juga exicted...tapi still...hahahah..you are still number one in my heart!!!

kan best kalau Aboh ada sama dalam semua meraikan acara/perbuatan/apa-apa sahaja yang "kali pertama" umar dan fatimah

No comments: