Thursday, August 18

jalan yang dipilih

memang la sejenis perjalanan yang lonely
lunch pun sorang-sorang
tengok cite korea pun yang tahun bila punya
sebab takde sape nak bagi cite korea yang baru 
heheheh over lah..

padahal memang suka makan kat work station
sebab sambil-sambil tu boleh tengok apa-apa cerita dalam external hard disc
saja...boleh kurangkan  pening kepala yang melanda 

harap sangat dapat habiskan cepat
atau harap sangat tahun depan dapat pergi jalan-jalan (luar negara semestinya)
saja...boleh kurangkan pening kepala yang  melanda ini... :p

doakan eh semua!

8 comments:

n.m.g said...

Salam perkenalan puan iamsapphire ;)

Saya jiha..xtau la camane i came across ur blog but since then sy suka baca blog awak..maybe sbb ada certain things sy pun merasai apa yg awak rasa..to be involved in research world, buat master, keje sekejap and then skrg sambung phd blk..sebenarnya dh lama sy follow blog ni tp skrg baru tergerak hati nk comment..maybe sbb arini sy pun layan perasaan the 'loneliness' buat phd ni..huhu..sekian :)

sapphire said...

Salam perkenalan N.M.G.,

thanks sebab sudi komen..blog saya ni memang ramai silent reader hehe tapi tu pun dah cukup ok dah..kalau bagi komen lagi best eheheh skang sambung phd kat mana?

n.m.g said...

salam,

skrg sambung kt leeds, uk..best baca blog ni sbb santai je..cerita pasal life, studies..sy pn struggling as a student, wife and mom (wpun baru anak satu ;) dats why certain part i can feel' apa yg dibaca tu..anddd sy pun org ganu gk..rindunya nk blk kg..rindu jgk nk mkn mcm2..hehe

dorsett pink said...

saya pun orang ganu. hhahaha..

http://www.dorsettpink.blogspot.com/

dorsett pink said...

nilam ingat erk pkene tido dalam kelas tu. saya langsung tak ingat dah.. cuma ingat pergi berkhemah kat skolah & masuk acara merentas desa (hiking panjat bukit).hehe

sapphire said...

NMG,
thanks..org ganu kat mana? hehe
sama2 la kita jadi kuat..dgn study lagi...dgn anak2 lagi :)

sapphire said...

intan,
ingat...sbb mungkin yg nampak seseorg kat meja cikgu tu la kot haha
acara rentas desa plak setiap org akan dapat apple kan huhu

dorsett pink said...

a'ah semua org dpt apple. hehe.
saya ingat lagi dulu classmate kite name die Tg.Norhaslina, adik Tg.Ismail (kalau Nilam still ingat), dia tak pernah join perkhemahan ni masa sepanjang skolah kat SS2, tapi cikgu benarkan sebab die kaum kerabat istana..