29.3.16

quick update

ya Allah lamanya tidak meng-update-kan diri kat sini
kalau kat instagram tu laju je
kalau boleh sehari nak upload 10 gambar
sampai total gambar sekarang dah nak cecah 4000 ish ish ish
dasar gila kamera ke apa ni?

banyak benda nak cerita sebenarnya
tapi aduhhh...review paper tak siap-siap lagi ni
ni pun baru balik dari meeting kat Jeram Landfill
(tak menarik lansung tempat meeting)
kawan whatsapp ajak dating pun tak ter-reply lagi
bukan sebab takde internet ke apa
whatsapp orang lain reply je
tapi dalam kepala ni banyak benda sangat nak fikir hari esok nak kena buat apa
esok lusa nak kena buat apa lagi
sampling utnuk bulan empat dah dekat dah ni...satu apa pun tak ready lagi
aduhhh sakit nya ku di sini..... :(

pastu baru dapat tahu UM dah tak ada peruntukkan untuk pergi conference
sedihnya...ditangguhkan sehingga satu tarikh diberitahu
sedih betul....
sape ada duit lebih (lebih yang tak terhabis) boleh la sponsor saya pergi conference
conference skang plak mahal. ada sampai nak cecah rm2000
tabung mana nak kena pecah ni? #menangisbawahmeja

oh..saya dah masuk 8weeks dah (rasanya)
selalu lupa...
belum pergi check dengan Dr. Siti Maryam lagi
entah bila nak pergi pun tak tahu
buku pink tak terbuka lagi
ya Allah lapangkan lah masa ku untuk hal-hal baby ketiga ni
dan.....saya dah terfikir nama untuk girl dan untuk boy
hehehehe....semangat betul kalau part nama

ok lah
nanti cerita lagi
kepada pembaca-pembaca baru selamat datang
silah tinggalkan komen komen yang membina
kepada pembaca rahasia iteww...thanks sebab follower dari jaman anak dara hehe
nak pergi basuh botol sampling plak
bye

tiba-tiba rasa nak buat kueh apam dot dot ni plak
bye bye

No comments: