Wednesday, February 10

welcome home adeq

selepas empat tahun tak bersua muka
berjauhan beribu-ribu batu
she will be back for good...yeay!!!
dapat jumpa dua orang saudara yang tak pernah jumpa
(saya sorang je yang tak jumpa dua orang ni...saya sorang je tak jejak tanah UK #sedih)

tahun yang adik saya ni ke UK sebab follow husband study
sepatutnya saya pun pergi sana
biasiswa dah ada...university pun dah ada...sv pun dah tak sabar nak bawa saya ke africa utk water quality research
tapi plan Allah lebih baik...dia lebih tahu apa yang saya...kita tak tahu kan

so esok adik yang dari uk balik
adik yang berjalan-jalan ke osaka pun akan balik
welcome home adik adik!!

No comments: