Thursday, February 4

planner

sebenarnya hajat di hati untuk tahun 2016 ni nak mula tulis dalam planner
ala macam hashtag planneraddict atau hashtag travelnote
macam comel macam best
jadinya disebabkan saya ni mudah terpengaruh dengan rakan sebaya
rasa nak buat jugak la kan

dah beli satu
entah nama apa
bukan planner sangat
macam note biasa je
rm5.30 di daiso

comel kan...tapi sampai sekarang tak bertulis apa pun
dah masuk hari ke 4 bulan febuari..canne ni??

saya rasa sebab sayadah memang ada notebook aka planner aka buku conteng saya sejak tahun 2014
saya guna sampai sekarang...segala macam benda
nota-nota lepas meeting dengan sv...apa benda nak kena siapkan hari ni...macam-macam...

cuma buku nota yg beli kat kedai photostat seksyen 2 shah alam
murah je rm5 ringgit camtu...dah nak penuh..pastu saya tambah kertas dan binding
calendar tu saya guna yg dapat free setiap tahun dan gam je
(sbb kalau terbiar je atas meja membazir plak)


jadi buku nota oren yg comel keluaran daiso tu
masih terbiar sebab knp nk tulis benda yg sama
pastu nantilah kita fikir nak buat dengan buku oren tu

********
cerita lain
tadi pergi library
konon nak tukar angin sikit
sekali pak guard check kad matriks plak
dan saya lupa letak mana (biasa ada je dalam poket bag..hr ni hilang plak)
peraturan tetap peraturan...saya ckp sy dr shah alam ni...
pak guard tak nak bagi saya masuk jugak T_T #noknangisrasa
dah la bag berat gila ni...
maka berjalan la balik ke lab...
kesian saya

ok bye

2 comments:

dorsett pink said...

at least dah beli nilam. saya ni tak terbeli pun lagi planner. huhu.. sebab tak jumpa lagi apa yang berkenan di hati

sapphire said...

saya memang kena ada planner atau atleast buku conteng
sebab tiap hari kalau tak list down kan apa nak kena buat mesti terlupa
pastu dah lama baru ingat hahahhaa
sangat sangat pelupa orangnya canni lah :)