Thursday, February 18, 2016

bila pening



bila tengah stress
mula lah fikir why on earth kita... i mean saya buat phd ni
why?? why?? why??
hahaha

dah lah banyak benda nak kena belajar
banyak banyak gila ..
bila jumpa dengan labmate ada je benda baru yang sepatutnya saya tahu
tapi satu apa pun tak tahu
lalu #menangisbawahmeja
huwaaaaaaa

why lah??

mungkin saya kena start stay up malam malam
mungkin kalau saya tak tertidur depan tv :D



p/s: saya tahu. saya sambung sbb nak umar n fatimah have a better life. us a better life. :)

No comments: