Wednesday, September 23

petang megang

IMG_1947

esok raya yeayyy heyyy
bila raya akan ada aktiviti masak-masak dan makan-makan-makan-makan kihkihkih
plan untuk menu raya esok ialah nasi dagang, nasi minyak Trg, soto by yours truly (itu je la yg hang boleh masak kan wakakaka), congo bars yang ditempah, air mirinda

tapi masih di UM
potato tak rebus lagi
daun bawang tak beli lagi ni
no no no bukan sebab terlebih rajin
tapi sebab jap lagi pukul 3 ada meeting dengan supervisor di fakulti engineering
dia nak tgk progress
progress report baru siap ni
dah print dah tanpa ada masalah virus virus cinta tak diundang di kedai print

jadi bolehlah surfing internet dan ambil gambar sambil tengok video masak-masak kat youtube kihkihkih
(tapi memang kerja tak habis lagi sebenarnya nih…data masih banyak yg rongak)


selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa sunat Arafah hari ni (saya cuti)
jangan lupa berdoa banyak-banyak
dan selamat menyambut hari raya haji esok!

2 comments:

dorsett pink said...

Saya pun masih di universiti gak hari ni. Hoho

sapphire said...

senasib la kita hehe :P