29.9.15

down

Processed with VSCOcam with c1 preset
baru lepas call supervisor
sebelum tu baru call pegawai di landfill pasal sampling esok
sekali pegawai tu cakap tak boleh datang sampling esok
sebab esok YB nak datang melawat kawasan
sad sad sad

bila call supervisor pasal ni
dia macam ……….. naik hot? heeee sorry Dr.
sebab dia dah book transport
adoiiiii
sad sad sad

jadi sekarang macam blur + down + blur lagi
bila down kita makan
bye

sebenarnya rasa macam nak balik rumah
:(
sebenarnya rasa nak pergi holiday wakakaka
kerja banyak wehhh
bye

rasa nak pergi tengok polis evo
atau balik terengganu
entah
bye

2 comments:

Fateen Ibrahim said...

Huhuhu Fateen sangat sangat memahami Kak Nilam. Makan dan kemudian tidur. hehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)