Tuesday, September 8

6September

IMG_1396[1]

melahirkan fatimah setahun lalu saya rasa kesakitan yang paling sakit pernah saya rasa
tapi yang smooth dan cepat dan tak sakit yang pernah saya rasa
tak sakit bila doktor suruh push push tu haha tiba-tiba jadi tak sakit
betullah kata seorang kawan ni…beranak ni tak sakit pun dan buat kita rasa nak beranak lagi
tapi time contraction paling last tu Ya Allah. tak senang duduk jadinya
bayangkan dari rumah ke hospital saya tak duduk pun dalam kereta
sampai hospital nurse bagi wheel chair. saya cakap tak nak. kalau tak lagi sakit.
nurse pun pelik haha

tapi tu setahun yang lepas. kejap je kan. dah setahun dah Mek Fatimah Amani kita ni
dah boleh meniti kat sofa dah. entah bila nak boleh berjalan ntah.
mungkin terus berlari macam Abang Umar dia kot

suka sangat makan. tapi dah mula menunjukkan boring dengan makanan tertentu. contohnya biskut.
tapi kalau bagi nasi tak pernah tak nak. nganga je mulutnya haha Fatimah gok laaa

macam Abang Umar juga, tak ada apa yang mummy nak cuma semoga anak-anak mummy sentiasa dilindungi Allah swt. walau kat mana pun fatimah dan abg umar berada. takut betul bila baca berita pelik-pelik kat internet sekarang ni. semoga Allah jauhi fatimah dan umar dari kejahatan manusia, dari kecuaian manusia, dari kecuaian mummy sendiri. semoga Fatimah menjadi anak yang solehah. berjaya dunia dan akhirat. amin. amin.

birthday kali ni mummy tak dapat buat pape lagi. cuma small celebration dengan family kat rumah tokma je. makan kek dengan sate je. hadiah pun takde. adoiii. kesiannyalah anak-anak mummy. apa-apa pun mummy, aboh, abg umar love love love you always. muahsss!

1 comment:

yanie yusuf said...

comelnya.. Happy birthday Fatimah..

Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com