Tuesday, April 21

fasa blur

IMG_7630

pernah tak korang rasa macam blur
macam tak tahu nak buat apa
(tapi sebenarnya banyak gila benda kena buat)
datang lab pandang laptop…blur…apa yang kena buat ni

haa
pernah tak??

itu yang saya rasa minggu lepas
kerja yang berjalan sikit sangat-sangat
adoiii laaa

macam mana ni
harap minggu momentum tu datang balik
jangan blur blur sangat lah
date line dah dekat

jia you!!!

1 comment:

IzyClover said...

pernaaaaah
mase tgh buat thesis untuk degree...and also tiap kali kena edit thesis prof and dr dalam bidang yang mak tak paham....