Monday, June 23

batik buddies

awal bulan baru ni
sempat join satu seminar di UM iaitu Batik Buddies
seminar on how to memajukan industri batik di Malaysia
dan yang menyebabkan saya pun kena join sekali sebab seminar ni juga ada menyentuh pasal uruskan waste daripada proses membuat batik sampailah ke keselamatan pembatik
menarik jugak

apa yang lagi menarik sebab dapat berjumpa dengan Tun Dr. Siti Hasmah
teruja sangat hihi :)
Tun pun cool habes
bodyguard tak ramai
sempat ber-selfie dengan Tun

apa pun
apa yang saya dapat dari seminar ni
lepas ni kalau nak beli batik mesti terfikir
mana pergi waste untuk hasilkan sepasang kain batik ni
macam mana keadaan kesihatan pembatik
selain itu dapat makan free yang best hihi
(dilema postgrad student memang canni. tahu nak makan free je)

ok. share gambar sikit sepanjang seminar

IMG_7475 IMG_7479 IMG_7494 IMG_7498 IMG_7499

No comments: