25.10.13

aiman putra

DSC_5901 DSC_5902 DSC_5907 DSC_5911 DSC_5935 DSC_5948 DSC_5906

nama saya Aiman Putra
saya rasa ibu saya banyak sangat tengok Teduhan Kasih
jadi macam berkenan kat Adi Putra hihihi

hari ni saya tak tahu la apa kena dengan Cik Lang saya ni
bangun pagi-pagi tadi dah kena jadi model tak berbayar
cik Lang upah susu je 5oz
pastu nanti doktor cakap saya obesiti kita salahkan cik Lang ok

saya rasa cik Lang ni tak ada kerja kot
takpe la. kita bagi can la kat dia
mungkin dia tengah tension dengan study kot

ok
nak kena tidur pulak ni
bye
jumpa lagi
:)

 

*******

tengah main-main dengan D80 en.MM
sorry Aiman.
Aiman kan good boy.

entah kenapa doktor cakap aiman ni dah dalam kategori obesiti
tengok kurus je
apa-apalah
bye

:)

4 comments:

Vee El-Dina said...

tang mana obes nyer.. gedik eh doktor tu. super comel apa hehehehe kalau anak Vee nie boboy.. nak kenan ngan Aiman nie plssss hehehehehe

Comellllll bangat ^_^

sapphire said...

bila vee punya due? bestnya...rindu pregnant...rasa mcm nak pregnant lagi hihi :)

Vee El-Dina said...

Nielam.. Vee tgh tggu hari :). Bloody show dh keluar dh punnn.. Hehehe tp xtau bl nk bsalin

sapphire said...

semoga semua selamat Vee :)