Monday, October 28

umar

DSC_5952 DSC_5953 DSC_5955 DSC_5956 DSC_5957 

the only time umar tak berlari ke sana ke mari – panjat tangga turun tangga – lompat lompat atas sofa
ialah bila dia tidur (of course la kan hihi)
dulu masa umar takleh jalan lagi nak sangat berjalan
sekarang haaaa rasakan mummy!! :p

4 comments:

seri.selaseh said...

masa free yg ada masa anak tido la mak plak kena sibuk buat keje. haih. tak berenti.

Sweet la gmbr2 snap tu. Nmpk tenang je. Cam pro je.

sapphire said...

kan!! betul sangat-sangat...bila anak tidur time tu la baru boleh buat kerja itu kerja ni...dah bangun kena tengok tengok dia plak..memang penat jadi surirumah ni hihi... :)

thankss..pro sikit sikit je.. :)

Anonymous said...

gambar cantik!

sapphire said...

thank you cik Anon :)