Tuesday, June 4

aishah suka conteng

sekitar majlis perkahwinan Cik AishahSukaConteng

sebenarnya
hari yang sama ada satu lagi kenduri di Putra Heights
dan kakak pula tengah berpantang
dan baby plak masuk hari ketujuh dan kena tunggu baby habis bercukur dulu
makanya dah nak habis majlis baru saya sampai di kenduri cik aishah
terlewat

saya kenal cik aishah masa mula-mula saya tulis blog dulu
masa tu saya tengah kemaruk dengan puisi-puisi
masa cari blog blog pemuisi terjumpa blog cik aishah..dan follow
tak sangka plak cik aishah akan follow saya balik 
yer la siapa la saya
pastu berbalas komen
berterusan hingga berbalas entry di blog private
tapi blog private tu dah tutup :)

tak ingat dah berapa kali je jumpa cik aishah ni
sekali di Frinjan
sekali di rumah kakak aishah 
sekali di rumah saya time umar baru 2 hari
yang lain lainnya di tempat yang mungkin hanya berlaga bahu je kot
macam di di tempat wani ardy jual tiket hari bintang jatuh
dan di hari bintang jatuh tiga venus
masa tu tak kenal pun cik aishah ni :) ajaibkan 

nak tahu lebih lagi pasal perkenalan saya dengan aishah
boleh la ke entry power puff girls ni
cik aishah memang pandai mengarang ayat :)
dan yes kita sememangnya the power puff girls
jangan main main hihi


kepada encik suami cik aishah,
jaga aishah baik baik tau
gembira dan happykan dia
semoga korang berdua bahagia selamanya
cepat-cepat dapat baby
nanti boleh geng dengan Umar :)

kepada cik aishah
majlis kahwin hari tu cantik sangat
simple dan warna-warni saya suka
muzik angklung yang mengiringi sepanjang majlis sangat sangat unik
tak pernah dibuat orang ni....tapi best...tak perlu dengar suara dj hihi
dan favor yang disumbat dalam bag..thanks..
sorry sebab datang lewat
dan sorry sebab tak dapat pergi hari nikah
apa-apa pun..i'm so happy for you
jaga en.suami baik baik k
i know you can be a good wife and mother...In sha Allah...amin :)






dan ini pulak? :)


peneman yang paling setia
yang paling good boy
thank you so much Umar
mummy tahu hari tu sangat panas
berpeluh peluh umar..rambut dah macam baru lepas mandi 
tapi umar good boy je sepanjang hari
dua minggu je lagi sebelum aboh balik
nanti kita gi jalan-jalan lagi eh :)

4 comments:

Hazrin said...

umar ada double chin....lol

sapphire said...

haha hampir nak jadi triple dah tu :)

azri said...

alhamdulillah..sgt cute.brp umur umar skrg?? da lasak kan..tp best layan.skrg ank sy tiap malam ajk main bola.. :)

Aishah Nur Hakim said...

Eeeeee...!

saya baru baca ni. Terharunya.

Terima kasih sudi datang susah payah tau cik nilam T___T


Canteknyaaaa gambar >_<


Mmmmuaahhh untuk Umar