Thursday, May 2

menjelang pru13

macam-macam gelagat orang kita boleh tengok
menjelang nak pilihan raya tak lama lagi ni
lagi dekat lagi macam-macam

yang terbaru kawan-kawan share dekat fb
gambar berbaris-baris orang asing kat klia
kat berita pula video di depan kaabah
kat twitter plak...?

kalau tak ada facebook twitter semua ni
takde la serabut perut sangat nak mengundi huuu


keadaan di rumah saya?



mana satu pilihan hati?
tepuk dada tanya selera
al maklumla
kat rumah saya ada dua parti yang bertanding
makanya................... ;) ;) ;)

apa-apa pun
selamat menunaikan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia
5 Mei nanti jangan lupa turun mengundi yer
walau satu undi, ia tetap penting tau :)

marilah mari
kita mengundi
tunaikanlah kewajipan
pada negara

lalalalalala

bye
:)

No comments: