8.4.13

PD




 aktiviti hujung minggu lepas
kami ke Port Dickson
stay 2 hari satu malam kat Lexis, PD
tempatnya not bad at all....ok laaa

tapi bila jalan-jalan ke Pantai PD
kecewanya saya
(sorry yer orang Nogori)
kotornya................. :(
sampah merata...
pastu mcm kesian..ada budak-budak mandi dengan gembira
buat istana pasir...tapi kat sebelahnya ada bekas minuman dan pampers
haihhhh

seteruk teruk Pantai Batu Buruk
teruk sikit lagi pantai PD
sorry eh

so kitorg mandi kat kolam renang hotel je hewhewhew :)

dan  lunch kat Cowboy Place
pun mengecewakan hati dan sanubari
tapi tempat ni masuk Jalan-jalan cari makan hari tu
aaaiiiyyooooo canne ni
nasi kukus dan ayam bakar dan sup dan spicy sauce
spicy sauce..? spicy lah sangat kan....manis ada la... -__-"
pastu lalat banyak...anti betul dengan lalat..esp kalau kat kedai makan
pastu..................hmmm simpan dalam hati je la


sorry orang Nogori
banyak komen plak
:) :) :)

4 comments:

Anonymous said...

tomeiinye umar :)) *kiss kiss*

:: Cik Viva :: said...

kat lexis ade private pool kan..so berendam je lah dlm bilik lagi best..kat beach tu konfem panas..

cik violet said...

cantiknye pic! baby gebuuu :)

izyclover said...

memang pun. saya sebagai orang nogoghi support anda