Monday, October 1

weekend things

 jepuk bawang untuk minum petang sabtu lepas
cara buat sama je macam jepuk bilis
cuma kali ni dapur saya kehabisan ikan bilis
jadinya saya letak bawang je
minum dengan teh o panas
sedap jugak hihi :)

 
kali kedua
macam sedikit hangus
tapi kehangusan tu la yang buat puding roti saya kali ni special sikit ecehsss
yang ni untuk jamuan post-raya department saya
disebabkan masing-masing busy dengan key in markah student
tanda kertas exam student
sekarang baru sempat nak buat jamuan raya
resepi masih sama dengan yang dulu

 
 dan ini untuk baby Umar
olololo...... :))


No comments: