3.10.12

lunch box




tiba-tiba terasa nak pergi Singapura
satu sebab nak bawa Umar jumpa family sebelah en.mm di singapura
bawak jumpa monyang Umar kat sana
dua sebab saya tak habis jalan lagi hihi (tu yang utamakan cik nilam kan)
hari tu jalan-jalan tengah pregnant-kan Umar
jalan sikit dah penat...jalan sikit dah penat
pastu nak pergi USS jugak :D

ni gambar time jalan-jalan kat Arab Street
singgah rehat-rehat dekat kedai Turki
makan baklava yang manis (tak suka erk)

tiba-tiba je kan...suka hati je
macamlah cuti banyak lagi...
(gambar pinjam en.mm punya)


ok
ni apa yang saya makan untuk tengahari
nasi berlaukkan sardin, telur goreng dan kicap
yumsss :)

rasanya semua tahu macam mana nak masak sardin kan ..





rindu pulak keluar jalan-jalan bawak camera
rindu zaman sebelum ada iphone hiksss

4 comments:

Miss Anisah said...

Kadang kadang makan lauk sardin dengan nasi panas, memang mablessss.....

sapphire said...

betul...lauk yg paling simple tu la yg paling sedap :)

zakirah said...

saya memang dah malas bawak kamera.
iphone lagi senang hihihi..

sapphire said...

sangat! penuhkan bag je hihi :p