Tuesday, May 22

salam 1 Rejab

Salam
dah masuk bulan Rejab
kejap lagi masuk bulan Ramadhan plak
maknanya
makin dekat saya nak deliver aaaAAAaaaa
debor pulok rase :)

ok lah
debor dok debor
nak tak nak kena laluinya jugak kan
semoga semuanya berjalan lancar amin amin amin....

ok.
mcm dah lama tak letak gambar makanan kat sini kan
ni ada sikit makanan yang dah lama masak
tapi baru sekarang nak share

mungkin boleh jadi idea untuk menu berbuka hari ni...?
resepi boleh follow link saya sediakan tu eh
selamat berpuasa
selamat berbuka
selamat mencuba

:)


 

jepuk bilis untuk breakfast hari ahad lepas.
resepi paling senang dalam dunia.
tapi saya letak jugak link untuk resepinya
kot kot ada yang tak sure :)

makin sedap kalau makan dengan daging masak merah 
:)

dah lama teringin nak makan
hujung minggu baru ni baru dapat buat
makan panas-panas-suam sedap
kalau sejuk lagi sedap

spagetti ala mummy
ada daging cincang,udang dan sotong
sedap !!!


8 comments:

vanilamanis said...

Bila deliver nilam? wow....mesti berdebar kan.semoga dipermudahkan semua nya ya...insyaAllah :)

sapphire said...

insyaAllah awal bulan 7 nanti...org kata anak first ni mungkin awal atau lewat dari edd tu kan...doa kan eh :)

ida masri said...

sup kentang!!! nmpk sgt yummy ! selalu rasa terliur bila tgok2 gegamba makanan kat blog you. ahaha~

sapphire said...

hihi..kalau time lapar lagi terliur.. :D

Anonymous said...

nak resepi spagetti.itu yg nampak plg sedap.share cepat share.. hiks!

sapphire said...

ala yg lain tak sedap ke..?? hihi...
nnt saya tanya mummy saya dulu eh... will share tomorrow k.. :)

Anonymous said...

sedap semuanya tp teringin nk makan spagetti nampak lain dr yg lain..biasa merah je:) nielam sy suak baca blog kamu.lg suka sjak kamu buat resepi2 dan sy suka baca sbb nk lihat kamu yg sgt cantik.blogger plg natural beauty di malaysia jatuh kepada kamu,thetaleofrinanda,nurulism & hanis zalikha.titik.

sapphire said...

hye cik anon

jgn la cakap macam tu
segan pulak rasanya... :D

hmm.resepi spageti tu nanti saya share k... :)

jemput singgah blog saya.... :)