21.12.11

Get Here


You can reach me by railway
You can reach me by trailway
You can reach me on an airplane
You can reach me with your mind
You can reach me by caravan
Cross the desert like an Arab man
I don`t care how you get here
Just get here if you can

You can reach me by sailboat
Climb a tree and swing rope to rope
Take a sled and slide down slope
Into these arms of mine
You can jump on a speedcote
Cross the border in a blaze of hope
I don`t care how you get here
Just get here if you can

There are hills and mountains between us
Always something to get over
If I had the way
Surely you`d be closer
I need you closer

You can windsurf into my life
Take me up on a carpet ride
You can make it in a big balloon
But you`d better make it soon
You can reach me by caravan
Cross the desert like an Arab man
I don`t care how you get here
Just get here if you can

I don`t care, I don`t care
I need you right here right now
I need you right here right now right by my side yeah
I don`t care how you get here
Just get here if you can

----------------------------------------------------------------
semalam dalam perjalanan balik dari klinik
saya pasang lagu ni dalam kereta
dan en.mm tertidur kat sebelah
*dan boleh saya nyanyi tanpa gangguan huhu*

entah kenapa
saya rasa lirik dia sangat emosi
atau saya yang emosi terlebih (??)

macam menceritakan walau macam mana sekali pun
walau apa orang nak cakap
mesti dan mesti saya capai apa yang saya nak

saya teringatkan plan-plan saya untuk tahun depan
macam-macam benda saya nak buat
saya nak sambung study lagi
mcm kawan saya

saya terbayangkan bila saya dapat interview dan pergi dengan perut yang dah besar
macam mana pandangan panel tu nanti
sedangkan dia tak tahu betapa saya nak sangat scholarship tu 

macam mana eh?
hmmm. macam tu lah...hehe :)

doa banyak-banyak
start study sikit-sikit
jangan malas-malas.

semoga rezekii tu berpihak pada saya 
Amin.

:)

6 comments:

FarhahNur said...

Wishing you all the wonderful things Madam Sapphire :)

ikan said...

insyallah amin

mana tahu berkat orang baru, rezeki bertambah murah :)

sapphire said...

AMIN AMIN AMIN :)

thanks :)~~~

Anonymous said...

A baby conceived already? :D :D

Bestnyeeeeeeeeee!

Fateen I.

LaDy DeLLaZ said...

wahhh.. dah nk ada perut besar ye?
tahniah2!!

deena awanis said...

kak nilam, lama tak menjenguk n just now the good news..OMG!!congrats to u n en.mm!!