Tuesday, December 20

syira&ein

DSCN1586DSCN1590DSCN1613DSCN1732DSCN1565DSCN1554

tak sangka betul
menjadi official photographer tak semudah yang disangka-sangka
penat sungguh rupanya heee
tapi paling kurang saya dah ada pengalamankan
dan pengalaman tu sangat berbaloi
walaupun penatnya Tuhan saja yang tahu
ececece…over lah you :p

3 dan 4 Dec yang lepas
en.mm (dan saya sebagai pembantu hee) dah diberi kepercayaan untuk menjadi OP
majlis kahwin kawan saya, Syira di Batang Kali

majlis kahwin paling meriah pernah saya pergi
jemputan tak putus-putus datang dari pagi sampai la ke petang
dan makanan dengan menu ala kampung yang dimasak sendiri
haiiihhhh…..sangatlah membuka selera…tgk la gambar ikan keli tu..
kalau boleh nak tambah berpinggan-pinggan
tapi apakan daya. nanti sape pulak nak amik gambornye… :)
dan layanan yang diberikan oleh keluarga syira memang best


kepada syira dan ein
selamat pengantin baru
semoga berbahagia hingga ke akhirnya
semoga cepat2 dimurahkan “rezeki” :)

dan yang paling penting
semoga korang berpuas hati dengan gambar yg kitorang amik ni k :)



p/s: bila fikir2 balikkan. saya ni taklah terel mana amik gambar. amik gambar bunga pandai la kot. gambar kat atas sebagai bukti. tak berseni langsung :p

6 comments:

azri said...

tahniah..wat benda yg kite minat n ngn yg tersayang lak tu..mmg best kn?? :)

archie said...

kak, lamanya xupdate. :(

sapphire said...

azri:: yupss...tp benda yg kita suka x selalunya menjadi dengan kita kan... :D

archie:: hee...ok akan update byk2..:D

Shima Abd Rashid said...

Gambar pengantin adalah sgt cntik okeh!

sapphire said...

thanks kak syima :D

Mz Aisya said...

tahniah syieraa, maafla x dpt nak hadir untuk wedding syiera or amed hari tu, ada kerjaaaa out station pulak. :D

wahh kak nilam, in future bolehla saya book kat nilam untuk jadi mz photographer saya. :) memerlukan camera gurl instead of cameraman. hehe . :D (cehh bilakah nk sandingnyer)