Saturday, October 1

puchong

banyak kali saya cuba fikir
apa yang menarik tentang Puchong
hmmm…. *mata hitam ke atas ke bawah ke kiri ke kanan*
still tak ada jawapan….

*fikir lagi*

saya rasa puchong dan saya memang tak ada kenangan manis bersama
kalau ada pun 2 3 ciput jer

macam
aunty tea lady yang call saja dari office akan datang dengan milo ais paling sedap dan pekat
lunch dekat kedai ayam kampung masakan kelantan
tiap-tiap hari melalui jalan berlobang lobang entah bila nak siap pun tak tahu
(eh ni termasuk kategori manis ke?)
nasi kandari pelita lauk telur masin ayam rempah kuah campur sayur bendi sikit
punya 3 org boss yang kenalkan saya dengan punctuality dan you kena masuk lunch sebelum boss masuk kalau tak habis la dan setiap jumaat kena kemas bilik untuk markah tinggi dalam pertandingan 5S antara department dan 6Sigma yang ajarkan saya penggunaan mind map yg sebetulnya
dan…….. daiso di ioi mall?

selain tu saya rasa Puchong hanya berikan saya kenangan yang tak nak saya ingat
heee…….sorry Puchong :’)

sebenarnya tadi kawan satu lab saya selamat dikahwin dengan tunangannya
Alhamdulillah….. satu satu ahli lab 4147 kahwin… :)
dan rumah pengantin kat Puchong Perdana pastu kena melalui Tractors Malaysia plak (.__.)
tu yang duk teringat tu ..kalau tak heee no thanks i don’t want you Puchong :D

apa-apa pun tahniah buat Shahnadz dan Redzuan
semoga kekal bahagian sampai ke akhirnya
Amin :)

DSCN4536 DSCN4539 DSCN4540 DSCN4541 DSCN4546 DSCN4547
DSCN4550

dan dalam perjalanan balik hujan turun dengan sangat lebat…
hujan rahmat untuk pasangan pengantin baru :)

note: awak tahu tak kalau Puchong di-translate-kan ke Bahasa Brunei bunyi apa?

3 comments:

Anonymous said...

cik nielam comel ni mesti ingat lg kat ex boifren la tu.. jgn begitu. yang hensem x semestinya membahagiakan.xpelah dpt yg x hensem janji dia terbaik utk kita.

Anonymous said...

oh ya..pelamin tu klasik,cantik dan sy suka.terima kasih

sapphire said...

haha NO!
puchong dan ex bf xde kaitan...
awk kena buat byk research ni :D

anyways, boyfriend saya aka suami saya hensem dan terbaik! :)