Tuesday, May 10

the big day

hye semua...
hye follower-follower ku sekalian...

jam 8 jap lagi saya dah nak terbang nuuuuun jauh ke..bali...jer
selama 4 hari
jadi...sorry sebab sampai skang saya tak upload lagi gambar2 kahwin saya eh
sorry....tapi tak nak naik lori... :)

tapi...
ada tapi dia..
saya tinggalkan korg dengan bekal angan-angan saya 100 lebih hari sebelum hari kebesaran saya..
saya buat blog tu konon2nya nak buat ala-ala bride to be ala sapphire r..
tapi disebabkan progress sangat lah tidak memberansangkan dan idea2 saya hanya sikit jer boleh diterima pakai jadi saya privatekan saya sorg jer yg boleh baca haha...[cm kesian jer bunyi nye huhu]

jadi ...
Selamat Datang ke The Big Day ala sapphire

enjoy!!
:)

3 comments:

deena awanis said...

selamat berhoneymoon kak nilam..hope come back with "hasil"..ihihihi

intan azuzarina said...

aah kak nilam..selamat berbulan madu...nun di bali...besttttt...
balik nt bwk 'hasil' ye..lallala

Tuan Auz said...

happy honeymoon hehe. semoga baek2 saja di sana =p

bestnye your Big Day blog tu! hehe =D akan ku baca slow2 =D have fun~!