Monday, May 9, 2011

akhirnya


majlis sebelah perempuan sudah..
sebelah lelaki pun sudah..

Alhamdulillah

akhirnya
semuanya selesai dengan jayanya

macam-macam karenah, turun naik, sedih gembira yang kami lalui
sebelum dan semasa nak abeskan majlis nih...Tuhan saja yang tahu...
(sape kata raja sehari betul-betul jadi raja..?sape kata..?meh cni meh huhu)

Alhamdulillah
Thank you Allah..

gambar-gambar nanti saya akan upload
skang masih lagi di semenyih..dan gambar2 semua kat shah alam..
jadi....nanti eh semua...jangan pergi dulu... :)

dan tak lupa
kepada mummy kesayangan saya ...Selamat Hari Ibu..


apa apa pun..
kepada wedding planner - big boss - manager - cikgu - mummy yang tiada yang lain...Hajjah Zainah Abdullah..

thank you
thank you
thank you

hanya Allah yang dapat balas jasa mummy selama nih

lagu nih untuk mummy :)


5 comments:

miss kecik said...

kak nilam, tlg la upload gamba byk2 pasni.. xmo r misteri2 lg.. pnt da tgk gmba kasut, n bdn tanpe kpale je.. ;p

Tuan Auz said...

TAHNIAHHH!! haha =D

deena awanis said...

nak gambar..nak gambar..nak gambar..

intan azuzarina said...

selamat pengantin baru 2 my sis kak nilam...semoge berbahagie hingga ke akhir hayat..welcome to da club..pasni cpt2 join mummy club lak tau..hehehe

FarhahNur said...

Cik sapphire..selamat pengantin baru, wee! ;)