Thursday, May 12

with love from bali

mula mula sekali
saya nak cakap yang blog "the big day" tu sangatlah mengeli geleman kan..
kan..??kan..?
rasa nak delete terus jer... -_-"

owh yer
saya sekarang di cc di bali
yang berharga 500rupiah seminit..
jadi sejam berapa mas..?bisa kurang lagi ngak..? :p

baru lepas makan
susah betul nak cari makanan halal
pusing satu pulau pun belum tentu jumpa
pusing 10 kali tempat yang sama..haa..baru jumpa warung nasi padang ..

erm...
ok lah..en.mm disebelah dah bising.."sempat lagi update blog..??!!"
baik lah encik suami

sign off duluan yaa
daa~~

ini ada satu gambar majlis bertandang saya minggu lepas
sape yang x dtg hari tu seperti yang dijanji memang mengade..
maka..xde la ole ole bali utk korg.. :p

credit to zy masri

7 comments:

archie said...

ala kak. sori lah. sy tau sy salah. bukan sy xnk dtg. xde knderaan. wuuuuuuu!~ >.<

Anonymous said...

cantik nya theme kaler..silver!!
jgn delete blog tu..sy xsempat baca lg.

ika jamil said...

happy honeymoon!

Tuan Auz said...

hehe saya tak datang!! saya terasa ! maapkan saya kak nilam . HUGZ!haha =p cewahhh, semoga enjoy sakan di bali =-p

ida masri said...

cantek ! yup,that's one of my best shot of the wedding ever ^-^. enjoy cuticutibali !~~:)

Ayu said...

Nilam...Tahniah..Bile nk upload pic wedding...x sabau nk tgk..mesti cun melecun Puan Nilam ni kan...

deena awanis said...

honeymoon pun sempat blogging..