17.3.11

i am sapphire


dah setahun dah blogalasapphire nih beroperasi
[setahun satu minggu]
saya baru jer perasan tadi
tapi sebenarnya saya dah ber-blog dah nak masuk tahun ke empat
[sejak saya masuk jadi felo kt KAB]

xde apa yg menarik pun dalam blog saya nih [kan..?]
banyak pasal diri sendiri jer
saya jeles bila ada sesetengah org tu baru 2minggu buat blog follower dah puluh puluh org
[follower saya plak kejap kurang kejap hilang sorg kejap naik plak 2org]
tapi..dalam jeles jeles tu
saya lebih suka canni
tak ramai takpe
boleylah saya share semua benda sesuka hati xde org nak heran [kan..?]

kepada 85 org pembaca yg setia
thanks
kepada yang baru datang
baru nak kenal sape lah budak sapphire nih
selamat datang ke club iamsapphire :)

6 comments:

Ieyda Idryss said...

hi nilam,
follower yg ke 85 tu saya la..hehe br follow smlm trus 84 tkr jd 85..
;)

hamshira said...

steady cik nilam~ hik hik,

tak lama lagi post2 cik nilam pasyi bertukar wajah~

ehemmm!

hamshira said...

http://frinjan.blogspot.com/2011/03/forum-20-apa-ada-dengan-cinta.html


:)

sapphire said...

aishah!!!
mahu mahu pergi !! hehe

xjadi pergi kt wani ardy hehe :)

sapphire said...

ieda: thanx!! :)

Tuan Auz said...

all the best cik nilam! hikhik