Thursday, March 17

kepada abg nuar

boleh tak saya nak yang mcm nih
saya nak macam nih sebijik
abg nuar serba boleh kan..?boleh tak..? boleh tak..?
saya tak nak dah kerusi ala ala mawi yang tinggi tu
nanti saya tenggelam yang nampak kerusi jer..

11 comments:

ika jamil said...

seronoknye nak kahwin :)

des said...

cantik2..seriusly cantik.. :)

sapphire said...

ika:: hehe..kahwin cepat2.. :)

des:: kan kan..suka laaa

Anonymous said...

eh..cantiknya..!bleh share x harga dia?sy nk buat juga utk kenduri thn depan..sy di terengganu juga!

sapphire said...

rm7k utk kt rumah
rm15k utk dewan

dia ckp boley lg klu nk tempah

trg ktne..?buat ar..nnt share gmbr eh.. :)

Anonymous said...

boleh.sy bleh email tp lmbt lg bln 3 thn depan.tu la sape suruh awk remove sy from fb list?hihi..xpe2 wy fhm..

mhlnye pelamin tu nielam..tp puas hati x dgn hasil keje die?

sapphire said...

omg..saya remove dr fb list..? so sorry..
mungkin saya x kenal awk kot..tu yg delete hee..sorry.. :D

im not sure hasilnya canne..tp klu tgk dr komen2 semua org cm puas hati jer..

wedding naza n marion pun dia buat.. :D

Anonymous said...

ok sorry accepted!

naza & marion? wow!!tersangatla cantik pelamin nya..ala2 mcm dlm gmbar ni gak kan?

abg nuar ni u mean that anuar collections located @ durian burung tu ke?

sapphire said...

yups..im not sure either he can do the same like this or not..hopefully he can lah kan..with reasonable price of corse..hehe..rm7k tu mcm xleh jer hee mahal sgt la.. :D

eh u sape eh..nama..? :D

Anonymous said...

farihah

calll me ari ok. :)

hmm tu la..sy bkn kat umah je.kat kl belah lelaki buat d dewan tp bajet x sampai la mcm ni..bajet dlm 1-2k mcm tu..boleh dpt ke agaknye eh?

kalu pelmin cani xrase mcm bazir sgt kot.kalu bunga idup,x mampu kot.hihi

tp ada cara jimat nk guna bunga idup.. guna bunga kekwa(bkn daisy ok) pastu campur la rose sket2 atau ape2 bunga kesukaan.sbb bunga kekwa murah tp not bad cantik juga..mcm daisy cuma dia besar berjurai2

Anonymous said...

sila slp taip la..sy taip 'sy bkn wat kat umah je'

sila abaikan perkataan bkn ok..hehe