30.11.10

tiga sebab





acara:  majlis akikah dan cukur jambul baby girl Nurin dan Nadia (cousin)
tema: semestinya pink - pricess - baby girl mesti pink takkan biru plak
nota kaki: baby Nurin namanya Arissa Nayli & baby Nadia namanya Nuha Aisya - dua2 pun comey lotte 

 
 
 
 acara: LRT Hunt GHO
tema: green
nota kaki: group saya (The Zwart) menang tempat ke 5 daripada 20 kumpulan *kot* dengan jumlah markah keseluruhan 90/100 - not bad kan - kalau diikutkan kehebatan kumpulan lain dengan laptop+broadband+iphone+camera harapan utk menang mmg tipis - tapi berkat dengan pemakaian "topi berfikir" maka voucher rm200 tu milik kami :)

acara: Green Belt Training, SDI
tema: Zero Defect !!! :)
nota kaki: gambar 1: 4 hari training dengan bermacam2 presentation , gambar 2: team member tgh bertungkus lumus merancang strategi terbaik utk Missile launcer, gambar 3: Black Belt SDI Ana Mastura, Eddie n Zairi, gambar 4&5: teaching back note - dah pernah jadi cikgu pun  masih berdebar2 bila kne present, gambar 6: topic2 utk teaching back, gambar 7: fishbone teknik aka ishikawa, gambar 8: calon2 Green Belt SDI - harap dapat graduate bulan 4 tahun depan 

***

tiga sebab knp saya busy seperti lebah sikit minggu lepas
sampai terabaikan blog ala ala nih
mula2 nk buat entry khas utk tiap satu tapi.....
banyak kerja yg menanti dan masa pun sgt mencemburui
jadinya buat summary jer

sorry kalau ala ala boring sket
*blog saya mmg boring pun kan*

No comments: