Tuesday, November 30

awk mmg xde keje ek?

saya suka jadi student. kalau boley nak jadi student sokmo. tapi bergaji...boley?
kadang kadang gambar saya hanya lakonan semata heee sorry saya mmg mengade sikit...ke mengade banyak?korg pilih lah
gaya lakonan dari sudut depan
saya suka makan sambil baca buku. sambil tgk tv pun suka. tp selalu kena marah ngn mami
yang nih buat buat comey hihihi
tgh try memahami apa itu epigenetic. pening jugak r baca topic nih
yes! service oommppp!! teh boh ommmppp !! :p
rupa sebenar adalah rupa masa amik gambar pasport aka muka tak ready
mcm gemuk plak tgk ok sila abaikan
tgh betul2 kan cermin mata tiba tiba dah cukup 10saat jadi tersnap muka canni isk lain pulak muka jadinya
dahi terpotong plak potong 10markah....
gaya guru besar ...boley tak??
inilah dia tripod buatan sendiri yg banyak berjasa dalam photoshoot kali nih
bye

:)

4 comments:

Hazrin said...

ok, sy cair...

azri said...

hahaha..tripod 2 mmg best sbb mmg ade 3 tupperware..

SoFiA.opY said...

oh nilam comel!

can u teach me how to wear scarf mcm u pakai?

or any youtube link?

thanks nilam comel geram je tengok!

opY

sapphire said...

hazrin: :D

azri:: hhuuu...terdesak nama nya nih :D

opy: insyaAllah..akan try buat tutorial...tudung nih ada kt youtube..tp x sure link nya..hiii..

:)