29.11.10

update terkini


i pukul gambar u - u pukul gambar i

perasaan: rindu encik badu maru mm - kenapa ntah nk sebut budu boley jadi badu - tu la tamak sgt :)

muzik latar: lagu lagu celine dion - katanya lagu peneman time study spm dulu esp lagu My Heart Will Go On - hik - jiwang - saya pun suka celine dion

bekalan: chocolate beryls hadiah sebab menang Missile Launching Game masa Green Belt Training minggu lepas - lunch nk makan apa?

bahan bacaan: apa sahaja tentang epigenetic inheritance - risau takut tak sempat hantar - x boleh ! kena siapkan jugak ! - sikit jer kot - sedap kan hati

fikiran: teringat dia - semalam dia balik lewat - sebab aktiviti bujang trangtangtang - xleh masuk rumah - sebab pintu kayu terkunci - hik - kesian - terpaksa bermalam dalam kereta - tu laa bujang sgt konon hehe :)

lunch: ke pejabat pos - pos kad kad kawen kakak ke shah alam-penang-seremban-terengganu - korg wajib dtg tau - siap klu x dtg

hidung: sakit - semalam selsema lagi - tenyeh tenyeh hidung sampai sakit - malam nih nk gi klinik Dr.Rosli -  bukan sbb hidung tapi urat dalam perut

pekerjaan ini hari: akan update secara pukal !! - bersiap sedia semua ! ^^

3 comments:

Hazrin said...

semakin hari semakin jiwang....zzzzz lol

sapphire said...

jiwang ke
ala...malu nye -_-'

Hazrin said...

hahahahahaha *angguk2
eh rilek la, undertaker wwe yang ganas tu pun kahwin jugak apa
lol