1.4.10

episod 2 hari memperingati kekasih lama dan baru

seperti yg dijanjikan. mari kita update psl apa yg berlaku smlm. hoho. kepada faraa. smlm gi kelas mmg terseksa habes habesan. dengan berbekalkan segenggam tisu. hingusan masih degil nk terkeluar keluar. haihh.. i benci u hingusan. bye. jgn i kaco lagi.

kepada doctor love ..uuuu...sexy u nama tu. hoho..salam itu. sudah saya sampaikan. n saya sendiri xtau nk cakap macam mana . mungkin sedikit ok dr sebelum nya.

ok lah. kesimpulannya. hari memperingati kekasih lama dan baru semalam berakhir dengan hati yang sedikit senang. sebelum pergi. saya da pk mcm2. contoh. jgn minum minuman yg ditinggalkan. masuk kereta terus kunci kereta. park dekat ngn pintu masuk. baca ayat kursi sepanjang masa. hoho. n bila pk pk blk. awk sangat melampau cik sapphire oooiii. dia x sejahat tu kot. hoho. skang puji pulak la kan. huh. awk memang dasar kerak nasik la cik sapphire. n diingatkan sila beli majalah Maskulin keluaran April. sbb dia ada terselit di dalam. model u skang. hehehe. yer r. badan pun da mcm 2 kali ganda besar dr sebelum nya. da berketul2 sikit kan...hehe..tp i suka versi yg sebelum nya kot. hoho..sudah jgn nk mengade cik sapphire.

ok tu jer kot. mari kita bercerita melalui gambar pula yer anak anak...1 2 3 GO!!!


ini adalah rupa mereka.*mereka?* saya yg tgh berhidung lari larian anak
petang hari br makan ubat maka mengantuk tersengguk sengguk ke tempat temu janji
dan tong sampah hanya penuh dengan tisu hasil sisa buangan saya
mendapat jemputan perkahwinan Ayu&Aiman 8Mei di Sabak Bernam
sedang baca ini yg dibeli tahun lepas akibat terlalu lama nk abeskn tuesdays with Morrie ayat apakah dan jgn pengaruhi saya utk nonton filem nya saya nk tgk filem terbaru jay chou
sampai ke tempat temu janji. terus cari sesuap makanan sbb tghri x mkn sbb pagi da mkn nasi lemak ala makcik cafe MUCH dengan banyak nya
dan ini ialah rupa model majalah MASKULIN keluaran April
jgn pandai pandai nk wat cite plak. dia bergurau je pasal model Maskulin tu.tp ada gaya kan??hoho :p

6 comments:

ajjah said...

time traveler's wife, forever i love~* bace sangat emosi tau, sampai nangis..

En Kid said...

hehehe~
Name tak menahan kan..
tp tu la..as i said..
Dr without it..
hahaha~

n btw..congrates..
it's simple bile kita nakkan ianya simple..
:)
cheers~!

sapphire said...

ajjah:: hee...akan cuba habeskn secepat mungkin...org ckp filem dia xbest kan ..

kid:: hee...mari joget joget ala sapphire! :P

Azzah said...

film taktau, sbb mmg tak minat tengok.. tp buku sgt best gila haihh tatau nak kata gila camne..

sapphire said...

huuu
xpe xpe
akan baca smpi habes br tgk movie :)

HAZRiN said...

hm......