2.3.16

penang

bila tengah stress mari kita throwback waktu waktu yang kita tak stress
jalan-jalan ke Penang beberapa minggu lepas
stay kat Chamber Hotel 
boutique hotel. betul-betul depan Padang Kota
dapat makan nasi beriani teh best iaitu di Restoran Kapitan
dan merasa nasi kandar paling tak best seantero dunia iaitu di Restoran Tajuddin Hussain
dan char kuey teow depan USM
breakfast roti bakar dan telur goyang goyang tepi jalan
naik bukit bendera
bawa umar naik ferry
jalan-jalan di padang kota
dan kali ni tak pergi batu Feringgi 


















entah apa yang di-stress-kan pun tak tahu hahaha
pergi la mana pun. bercuti la lama mana pun. mesti teringat juga kat tesis kesayangan
ok lah. bye.

3 comments:

dorsett pink said...

hahaha.. bile tengah stress mesti menghadap blog kan.. sama lah ngan saya, update je la apa bende pun, lalu stress hilang & mood bekerja datang kembali.. blogging such a remedy..

sama la ngan saya nilam, hari2 teringat kat tesis jer, sampai tido pun termimpi2 tesis sebab risau kerja tak siap2

sapphire said...

kan??? kesian kan kita hahaha. cepat2 la habis belajar!!!

Fateen Ibrahim said...

Kak Nilam terer betul amik gmbr. Semua cantik!