Monday, December 21

weekend


TokMa’s new bundle of joy
Welcome to the world Baby A
Congrats to my sis and BIL and kakak Ara and Abg Aiman


ke Aquaria weekend baru ni
ada budak tu kan..dari hospital cakap nak tengok fish … nak tengok fish
”umar nampak fish besaaarrr (sambil depakan tangan)..mummy tak nampok pun”
”umar tak takut pun fish…fish small je…”

sekali bila fish yang betul betul fish depan mata…..
”umar takut takut…jom jom….dah … umar takmo…” :D

umar umar….mummy ngn aboh pulok yang exicted lebih dapat etngok fish besar besar hehe
fatimah biasa la dia…memang berani….tak takut pun….

dinner semalam diberi nama “Asam Pedas Ikan Siakap dengan sayur Terung untuk dia”
En.MM selaku ada darah orang Melakau…dia cakap kalau pekat lagi sikit lagi sedap
#amboiamboiamboi

2 comments:

dorsett pink said...

muka umar ni sebijik macam muka nilam

Unknown said...

anak mummy sangat kan..yg kedua tu ramai cakap muka cam aboh nya :)