2.11.15

waktu yang tepat

image

dah lama nak tulis pasal ni
tapi asyik tak sempat je

gambar kat atas ni ialah caption daripada Hannah Johari yang saya follow instagram
dan saya rasa caption ni adalah paling best- paling win selama 4 tahun ber-instagram ni
first time baca berair mata
second time baca menitik air mata
third time dan seterusnya sikit lagi nak banjir

entah
emosi sungguh bila baca
bila teringat-teringat pun boleh berair mata

just nak share dengan korang je
kalau situasi kita sama
doa banyak-banyak
jangan sedih sedih
redha dengan perancangan Dia
doa banyak-banyak
inshaAllah…
Dia terpaling tahu apa yang baik untuk kita

#menangisbawahmeja :(

2 comments:

Fateen Ibrahim said...

😒😒 huuu fateen nak join kak nilam nangis bawah meja boleh? Begitu menyayat hati

Fateen Ibrahim said...

😒😒 huuu fateen nak join kak nilam nangis bawah meja boleh? Begitu menyayat hati