Monday, August 18

belated birthday


jumaat lepas
taska umar ada buat birthday party sempena mereka yang lahir bulan Ogos
memandangkan tahun ni Umar tak potong kek lagi
jadi dia pun join sekali lah

jamuan kecil-kecilan je pun
potong kek
makan kek
main belon
bagi goodie bag sorang satu
balik
hihi

takpe lah
asal umar ada memori dia potong kek kat sekolah :)

nanti tahun tahun depan
bila rumah sendiri dah siap
Aboh umar dah janji dah
boleh la buat the real birthday party
untuk Umar dan adik-adik hihi
bestnya
mummy Umar plak yang macam excited lebih-lebih
(selalunya macam tu la kan kikikikiki over tau)

IMG_9006
pastu nak dijadikan cerita
setiap mak yang plan nak sambut birthday anak jumaat lepas
kena lah bawak apa yang patut
kuih ke nugget ke hotdog ke
apa-apa yang budak-budak suka makan

jadi mummy Umar yang macam excited lebih ni
dengan rajinnya buat lah mini muffin
semangat punya semangat
muffin yang diharapkan comel
naik 10kali ganda
dah macam takde rupa muffin dah
macam takoyaki pun ada
sedih betul :( :( :(

taknak dah buat muffin

IMG_9024
the belated birthday cake
beli je
kalau buat sendiri
tak tahu la macam mana rupanya

IMG_9029
sesi potong kek
mak mak sibuk dengan handphone :D

IMG_9023  
inilah syira dan anas
roomate masa MAP SimeDarby di Genting Highland dulu
dan orang yang bertanggungjawab kenalkan taska ni
thank you syira
:)

tahun depan
kalau ada rezeki lebih
jemput datang birthday party kecil-kecilan umar k
wajib kepada semua follower blog kecil-kecilan saya ni
#mariberangan #nasiblahberangantufree
bai

No comments: