Monday, April 14

Kuyak Festival

5 dan 6hb yang lepas
saya dan kakak dan kawan kepada kakak ada join bazaar
bazaar ni namanya Kuyak Festival di The Strand, Kota Damansara

ini masuk kali kedua saya atau FairytaleScarf join bazaar
satu pengalaman yang best tapi memenatkan
penat…yang macam kena amik cuti dua hari pulak hihi

mana taknya
dari pagi sampai ke malam
pastu takleh nak berehat je duduk main handphone je
kena la keluarkan suara panggil pelanggan

dialog of the day
”kak singgah kak…”
”ada nasi ayam…nasi dagang pun ada kak”
”nasi minyak 5ringgit sebungkus…last day hari ni”
:) :) :)

mula-mula memang macam malu-malu kucing juga laa
tapi lama-lama ok dah
sebab pesaing ramai
berapa juta gerai yang jual shawl
berapa ramai lagi yang ada jual benda dan harga hampir sama dengan kita punya
so nak tak nak kena tebalkan muka sedikit

dan
Alhamdulillah
tiap kali join bazaar..stock lama…stock baru akan habis terjual
ALhamdulillah….penat lelah terbayar la jugak kan hihi :)

so our next bazaar will be on May
3 bazaar yang akan nama FairytaleScarf terselit sama
jadi…stay tune..nanti bila dah confirm saya akan war-warkan
tapi korang kena la datang bagi sokongan
beli satu shawl sorang pun jadi
hihi

ok
ni ada gambar-gambar sepanjang Kuyak Festival baru-baru ni

IMG_5403 IMG_5414 IMG_5420 IMG_5423 IMG_5427 IMG_5434

kepada pelanggan-pelanggan yang ada singgah
dan beli satu dua shawl dari FairytaleScarf
terima kasih banyak
semoga korang dimurahkan rezeki
next bazaar datang lagi tau :)

1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...