Sunday, March 2

New journey



Esok bermula perjalanan baru untuk saya dan umar 
Fuuuhhhh debor debor
Yang paling mendeborkan umar la
Dah jumpa taska untuk umar
Tu pun atas kawan yg recommend kan 
Kalau tak sampai sekarang duk mencari lagi

Isnin, selasa dan rabu akan trial dulu
Hantar separuh hari
Tengok macam mana ok ke tak
Darin pun akan join sekali

Apa je keperluan yang perlu dibawa? 
Tuala, barang mandi, botol air, toto, roti/biskut, baju, pampers, susu apa lagi??
Mental dan fizikal? Hee
Orang kata nak hantar anak ke taska ni kadang-kadang kena juga ikut gerak hati ibu
Kalau ibu rasa ok. InshaAllah ok. 
Gerak hati saya rasa ok. 
Harap sangat semua akan ok
Umar akan happy kat sana
Dapat bergaul dgn budak budak lain
Dan cikgu cikgu akan layan umar macam anak sendiri


Doa banyak banyak! 

No comments: