Wednesday, March 6

sakura



peliknya
saya rindukan jepun
macam rindukan kampung halaman ewah ewah
tak adalah
macam nak pergi lagi
macam tak puas


rindu dengan suasana yang sejuk
rindu dengan keadaan yang bersih
kalau la malaysia pun bersih macam kat sana
waaa bestnya


masa ni
sakura baru nak berbunga
harap lain kali
kalau ada rezeki nak pergi time sakura dah lebat berbunga
ni pun satu-satunya tempat yang ada pokok sakura yang saya jumpa
(yang dah berbunga lah) kat area hotel
pokok-pokok lain semuanya tinggal ranting je


ok lah
lepas ni saya share gambar sekitar kawasan hotel tempat saya menginap
(kali ni gambar besar-besar)


oh
dinner semalam:
sardin, sayur kacang buncis masak sos tiram, mushroom goreng tepung dan lada kicap




1 comment:

chumut said...

Salam, kak nilam,
Nak tanya, kak nilam pegi ni... time bila ya. Kalau tokyo tu, arrival kat narita ke? ^_^