Friday, March 15, 2013

cuti sudah habis



akhirnya
sampai juga kami di LegoLand
wuuhuuu
:)

(next entry saya sambung pasal Jepun k)


apa yang saya boleh cakap
sebaik sahaja masuk LegoLand ni
"Ya Allah............sape la yang buat semua ni..."
"sape la yang sanggup susun ribu ribu lego ni semua...."

seriously
memang sangat mengagumkan
dan perincian dia sangatlah............two thumbs up!

kawasan dia tak la luas mana pun
tapi ok la
jalan pun tak penat lah kan :)

tiket masuk rm140
tapi kalau kita beli mamee monster yang 10 paket tu
boleh dapat diskaun, jadi bayar cuma rm90 utk adult
untuk malaysian sahaja laa

toilet bersih
baby room pun luas dan best dan ibu ibu je yang boleh masuk
tempat makan pun best. agak murah jugak
ada orang yg boleh tolong amikkan gambar
kawasan sekitar pun bersih
harap semuanya akan kekal macam tu sampai bila-bila

saya datang hari jumaat
so tak ramai orang langsung
nak main pape pun relax je
waiting time kejap je
kalau pergi hujung minggu alamatnya.......tengok je la kot :)
sesuai bawa kanak kanak yang berumur setahun ke atas

cuma satu je
sign board untuk ke LegoLand ni takde
*pening juga la nak mencarinya*
yang ada cuma di simpang last nak masuk ke Medini Mall tu
nasib ada orang yang boleh tunjukkan jalan

dan ini merupakan jalan jalan yang terakhir 
sebelum en.mm mula start kerja semula
hukhukhuk
sedih
ada lagi 89 hari
:(



we miss you aboh

3 comments:

:: Cik Viva :: said...

legolandd...tggu kami datang!!

sapphire said...

pergi jgn tak pergi.. :)

chumut said...

assalamualaikum,
as inspired by this post, i visited this place last month! yeay! awesome! :D

love
chumut