Sunday, February 10

Impian


filem pertama saya dan adik-beradik tengok kat Panggung Wayang Rex, Terengganu ialah filem Impian
lakonan Amy Mastura dan Azhar Sulaiman
mungkin disebabkan filem pertama kot
menjadikan filem impian ni macam jadi antara filem fav kami berempat
tengok banyak kali pun tak boring
skrip jangan cakap lah. dah boleh hafal dah.

jadi kalau pergi Cameron Highland mesti tak lepas peluang
nak cari tempat-tempat yang ada dalam filem Impian tu.
sampai macam tu sekali
dan lepas 2 3 kali kaji selidik (ecehhs) dilakukan
kitorg rasa Smoke House dan The Lake House antara lokasi penggambaran filem Impian ni

dan baru-baru ni saya sempat bermakan angin di Cameron Highland
dan stay kat The Lake House ni
tempat dia sangat menarik dan sangat klasik
macam rumah tinggal orang-orang British dulu
sangat ke-orang-putih-an sampai rasa sangat ke-scary-an hihi
service sangat ok
sangat berbaloi
pendek kata memang sangatlah hihi :)

saya ada ambil banyak gambar
tapi saya share sikit-sikit je eh
hmm
ok tu je.
bye.


takde idea
nak tulis ending kahkahkah
bye :)


No comments: