24.9.12

Anak bertuah


kalau dulu
pergi kerja
pergi kerja lah
balik kerja
balik kerja lah

matlamat
pergi kerja nak siapkan marking paper atau update lecture note
matlamat
balik kerja nak try masak masakan yang tak pernah masak

sekarang
pergi kerja
hati berat nak tinggalkan anak bertuah seorang ni
balik kerja
kalau boleh nak cepat-cepat balik
guna emegency lane
nak singgah tesco atau giant pun dah macam keberatan
sebab biar cepat-cepat sampai rumah
dapat jumpa anak bertuah seorang ni :)

hari khamis mula kerja
pukul 6 Umar dah bangun..sengih-sengih
mungkin dalam hati.."Mummy janganlah pergi kerja...."
hari jumaat
sabtu cuti...Umar bangun pukul 6 jugak
mungkin dia ingat mummy dia kerja hari Sabtu huhu
hari ahad dia bangun lewat pulak..
hari ni...pukul 6 dah menggeliat..senyum-senyum...
anak bertuah.... :)

harap Umar jadi good boy duduk dengan Tok Ma... :)


6 comments:

zakirah said...

hahahaha selamat bekerja. tak best kan kerja bila dah ada anak :(

sapphire said...

tu la pasal... -_-"

Anonymous said...

pic yg "selepas tinggal kejap pergi dapur" tu sama betul dgn muka mummy dia.. ;)


-des

LaiLa said...

MashaAllah, cute baby! :)

Mz Aisya said...

comelnya, dah ada anak ni kan hehe

sapphire said...

Des: hihi :)

Laila: thank you... :)

Mz Aisya: dah masuk dua bulan setengah dah :D