Monday, May 7, 2012

dualapan


 

sekitar sambutan harijadi saya yang ke-28
oh mannn
dah 28 tahun dah? 
dua tahun lagi masuk 30 tahun
macam tua je bunyinya hiksss

ok
sambutan macam biasa 
simple je
tahun ni birthday dinner kat Laman Grill
milik juri masterchef Malaysia, Chef Zubir
tapi masa tu chef tak ada
yang ada cuma peserta masterchef, Daniel
sempat gak bergambar
dia siap suruh add kat facebook huhu

malam tu
semua pekerja Laman Grill nyanyikan lagu happy birthday
pastu saya dapat icecream khas hihi
thank you Laman Grill

thank you jugak kepada family yang tiada yang lain
pelik pulak bila adik tak ada sama
biasanya semua wajib ada dalam sambut menyambut harijadi ni

apa-apa pun
semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun lepas
semoga doa-doa permintaan-permintaan saya di makbulkan Allah
dan yang paling penting proses kelahiran baby nanti selamat
dua-dua sihat
amin amin....

kepada en.mm,
awak hutang saya birthday dinner ye
bye.

:p

4 comments:

deena awanis said...

happy birthday kak nilam..
eh 28 ke??ingatkan 18..hihi

sapphire said...

macam 18 kan... :p

vanilamanis said...

happy birthday nilam!! tipu la 28.........tak macam pun...ihiks :)

semoga dipermudahkan semuanya :)

sapphire said...

haha..betul laa. saya lahir tahun 1984 tau hihihi :)